Smul van je omzet met een gezonde menukaart vol vitaliteit

Gezonde voeding, gezonde menukaart in de horeca

Tevreden klanten die terugkomen voor het lekkere eten, de gezonde menukaart en dat goede gevoel in jouw restaurant. Enthousiaste en gedreven werknemers en een omzet waar je je vingers bij aflikt. Wie wil dat niet?

Weg met die vette snack, ga voor gezond en lekker!

Start met een focus op vitaliteit. Je zult zien hoe snel die mooie omzet volgt. Bij vitaliteit denk je al snel aan ontspanning en beweging. Maar het heeft ook alles te maken met gezonde voeding. En waar kun je dat mooier samenbrengen dan in een restaurant. Koppel eten als ontspanning aan lekker en gezond met een gezonde menukaart. Dus weg met die vette snack en alle aandacht voor lekker eten op een gezonde menukaart. Want vitaliteit kan niet zonder gezonde voeding. Nu hoor ik je denken: waarom energie stoppen in de vitaliteit van mijn klanten? Het antwoord is simpel: je verdient het dubbel en dwars terug.

Voeding en vitaliteit staan in de schijnwerpers

Voeding en vitaliteit staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Het zijn onderwerpen waarmee we allemaal mee bezig zijn. Wetenschappers en kookgoeroes storten hun adviezen over ons uit. De markt voor kookboeken en kookprogramma’s is onverzadigbaar. En tijdens feestjes en onder koffietijd is de gezonde menukaart een belangrijk onderwerp van gesprek. Daarbij is iedereen het over één ding het eens: uitgebalanceerde en gezonde voeding verhoogt de weerstand en houdt ons gezond en vitaal. En dat betekent energie: jezelf sterk en fit voelen. Richt je dus ook op vitaliteit in je restaurant.

Die aandacht heeft bovendien dubbel effect. Want focus op vitaliteit heeft ook invloed op je werknemers. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat actief inzetten op vitaliteit een positieve houding van je werknemers stimuleert. Zo krijg je naast die gezonde menukaart ook nog eens een topsfeer in je restaurant. Kortom: wie naast sfeer en lekker eten ook vitaliteit op de kaart heeft staan, maakt van zijn klanten in korte tijd trouwe fans. Dat smullen van een mooie omzet, volgt dan vanzelf.