App

Hoe meer personeel in dienst is bij een horecagelegenheid, hoe belangrijker het is om structuur aan te brengen in de personeelszaken binnen de horeca. Om met plezier te werken en dit plezier vast te houden, is structuur nodig. Zo weet het horecapersoneel én de manager waar ze aan toe zijn. Structuur aanbrengen begint bij de personeelsplanning. Door de beschikbaarheid op te geven kan de manager het personeel inplannen, waarop de medewerker kan inzien wanneer hij of zij dient te werken. onzeHoreca ondersteunt hierin. De medewerker heeft in de personeelsplanning app van onzeHoreca zelfs een gepersonaliseerd overzicht. Wat kun je nog meer met deze mobiele app? Lees hieronder meer.

Ik heb geen overzicht meer!


mijnDASHBOARD is een handig overzicht voor jou, de medewerker, met: de eerstvolgende werkdag, aantal gewerkte overuren, status van verlofaanvragen etc.


Mag ik een vrije dag opnemen?


Via de APP kan je je ziek melden of een dagje vrij vragen. De manager krijgt hiervan automatisch bericht en kan dit goed- of afkeuren. De verschillende saldo’s worden direct bijgewerkt.


Kan jij van dienst ruilen met mij?


Onderling kun je handig met elkaar CHATTEN om zo van dienst te wisselen. Ook de manager kan snel aan iedereen een mededeling doen via de chatfunctie.


Ik wil werken!


Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken via de optie BESCHIKBAARHEID.


Wat is mijn rooster?


Per dag kan je gemakkelijk zien wanneer je bent INGEROOSTERD en onder welke dienst je die dag valt.


Aanvragen goedgekeurd of afgekeurd?


GOED- OF AFKEUREN van aanvragen, dat doet de manager via de app of de webapplicatie. Jij, als medewerker, hebt hier geen rechten voor.