Webapplicatie

Als drukbezet manager werk je mee in de horeca, maar heb je ook tijd nodig voor andere zaken, zodat je uiteindelijk goede resultaten en omzetten kunt behalen. Personeelszaken is zo’n voorbeeld van andere zaken. Het inroosteren van personeel in de horeca vergt tijd. Je wilt bijvoorbeeld weten wie vandaag en morgen op oproepbasis komen werken. Daar hebben wij een webapplicatie voor de personeelsplanning ontwikkeld welke is gekoppeld aan de app van onzeHoreca. Wat kun je nog meer met de website van onzeHoreca? Lees hieronder meer.

Kan ik alle gegevens van de medewerkers invoeren?


Dat kan zeker met deze module. Het begint met het toevoegen van medewerkers, verschillende DIENSTEN opvoeren om vervolgens medewerkers in te plannen.


Hoe weet ik wanneer een medewerker kan komen werken?


De medewerker geeft zijn of haar BESCHIKBAARHEID door via de app. Op basis van deze gegevens bepaalt de manager wanneer de medewerker ingepland wordt.


Wie werkt er vandaag?


Het ROOSTER biedt een duidelijk overzicht wanneer iemand moet werken en of er voldoende bezetting is. Handig voor de manager als deze even niet meer weet wie er die dag komt werken.


Hoe geef ik roosterwijzigingen door?


Deze mededeling kan de manager gemakkelijk doorgeven via de CHATFUNCTIE. De chats worden automatisch gesynchroniseerd met de chatfunctie in de app.


Hoeveel uren hebben mijn medewerkers gedraaid gedurende het hele jaar?


Het web geeft een OVERZICHT weer van de gewerkte uren per medewerker, met uurtarief en gemaakte kosten. De website geeft een totaaloverzicht van de verlof-, verzuim-, scholing-, plus- en minuren. Handige filters kunnen worden gebruikt om een specifieke selectie te maken, bijvoorbeeld alleen de overuren gebruiken voor de boekhouder.